Okrepčevalnica pri Marjotu

Prenočišča in gostišče

O nas

Pri Marjotu je pristno briško gostišče z lastno vinsko kletjo ter odličnimi prenočišči. Obdano je z vinogradi ter z razgledom na Alpe pa vse tja do morja. Poskrbeli bomo, da bo vaš izlet ali počitnice pravo doživetje.

Ponudba

Ponujamo odlična prenočišča ter okusno hrano

Gostišče

Sprejem Avtobusov
in
skupin

Prazniki

Posebne priložnosti

Prenočišča

Gostišče

​Kulinarična ponudba

Ku​linarika je v Brdih enako (skoraj) pomembna kot vino. Skozi celotno zgodovino razvoja vinarstva, se je večala tudi pestrost tipične briške kuhinje. Skozi vse letne čase lahko uživamo v mnogih svežih pridelkih, ki jih podari narava. Tudi v našem gostišču je poskrbljeno, da lahko poizkusite prave briške jedi (jota, pršut, polenta, golaži, zavitki, kostanji, …) in pristno briško kapljico iz naših vinogradov.

Zunanja terasa

Če popotujete po naših Briških  gričih, vam postanka v gostišču Pri Marjotu ne bo žal. Ob poletnih dneh, predvsem pa poletnih večerih, se lahko poleg dobri hrani in vinu predajate tudi odličnem razgledu iz naše terase. V senci trt se bo pravilno ohlajeno kakovostno domače vino še kako prilegalo. Ko pa potegne še rahel vetrič, pa je doživetje popolno. Lahko pa se z naše terase povzpnete še na bližnji 24 metrski razgledni stolp, kjer vas bo pogled na celotna Brda vsekakor prevzel.

Sprejem avtobusov

Gostišče Pri Marjotu se lahko pohvali s takšno kapaciteto sedišč, da lahko istočasno sprejme goste tudi s treh turističnih avtobusov. Za razliko od ostalih pa se lahko pohvali, da ima za avtobuse tudi primeren parkirni prostor. Gostišče se namreč nahaja tik ob znani turistični atrakciji Goriških Brd, 24 metrskem razglednem stolpu, kjer je dovolj veliko parkirišče tudi za večje število avtomobilov ali avtobusov. Tako je omogočen enostaven dostop gostom do gostišča kot tudi varno parkiranje vozil z vso prtljago.

Prenočišča

Vse naše sobe so opremljene z visokokakovostnim rustikalnim pohištvom in dodatki. V vseh sobah je kopalnica s tuš kabino ali kadjo. Apartmaji so opremljeni z kuhinjskim in jedilno dnevnim kotičkom, spalnico in kopalnico. V vseh apartmajih je TV z digitalnimi kanali. Nekateri apartmaji imajo tudi balkon. Za vse goste je zagotovljeno parkirišče. Vsi naši apartmaji nosijo ime po tipičnih Briških lesenih sodih.

€ 35 / osebo / noč

Apartma Bton

število ležišč: 2 + 2 kopalnica: tuš Kuhinja, dnevni prostor, balkon, klima, ogrevanje, parkirišče, internet, digitalna TV, telefon, posteljnina

     

€ 30 / osebo / noč

Apartma Štrtin

število ležišč: 2 kopalnica: tuš Kuhinja, dnevni prostor, balkon, klima, ogrevanje, parkirišče, internet, digitalna TV, telefon, posteljnina

     

€ 25 / osebo / noč

Soba Lodrica

število ležišč: 2 kopalnica: tuš klima, ogrevanje, parkirišče, internet, digitalna TV, telefon, posteljnina

   

€ 30 / osebo / noč

Apartma Golber

število ležišč: 2 + možnost dodatnega ležišča kopalnica: tuš Kuhinja, balkon, klima, ogrevanje, parkirišče, internet, digitalna TV, telefon, posteljnina

   

€ 30 / osebo / noč

Apartma Ptreh

število ležišč: 2 + možnost dodatnega ležišča kopalnica: tuš Kuhinja, balkon, klima, ogrevanje, parkirišče, internet, digitalna TV, telefon, posteljnina

     

Kje smo ?

Gostišče in prenočišča Pri Marjotu se nahaja v vasi Gonjače v Goriških Brdih. Če v Brdih še niste bili, boste do nas prišli najlažje tako, da se najprej zapeljete do Nove Gorice. Po novi obvoznici peljite mimo Nove Gorico v smeri Dobrovo (Tolmin) in se zapeljite do Solkana. Na semaforiziranem križišču na severu Solkana zavijte levo, po 200 metrih pa desno preko mostu čez Sočo proti Brdom. Cesta speljana po Italijanskem ozemlju vas bo po pobočju Sabotina pripeljala v Brda.

Peljite se skozi kraj Podsabotin in v križišču na Humu zavijte desno. Pot nadaljujte po glavni cesti, prečkajte še vas Kojsko in že ste v Gonjačah. Nadaljujte pot skozi vas in poiščite obcestno tablo z našim imenom. Ta vas bo usmerila do našega gostišča. V pomoč pri orientaciji naj vam bo tudi 24 metrski razgledni stolp – spomenik, ki stoji tik ob nas.

Galerija

Rezervacija

*Doplačilo za krajše bivanje 1 noč 5 EUR/os

*Doplačilo turistična taksa 2 EUR/os/noč


V gostišču Pri Marjotu bomo vaše podatke uporabili zgolj za odgovor na vaše vprašanje. Vaših podatkov ne bomo hranili v nobeni bazi in jih ne bomo posredovali nobeni tretji osebi.


Working hours

Mon,Tue,Wed,Thu: closed
Friday: 12.00 – 22.00
Saturday: 12.00 – 22.00
Sunday: 12.00 – 22.00